VU EVAF toliau aktyviai plečia bendradarbiavimo sutarčių tinklą – 2023-07-10 pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Vilniaus apskrities valstybine mokesčių inspekcija.

Šiuo susitarimu siekiama toliau plėtoti sėkmingą institucijų partnerystę, siekiant spręsti abiems šalims rūpimas problemas ir iššūkius bei ugdyti studentų sąmoningumą ir praktinį suvokimą apie Lietuvos mokesčių sistemą ir jos veikimą. Susitarimu taip pat oficialiai įtvirtinta galimybė aplikuoti į praktikos vietas Vilniaus apskrities Valstybinėje mokesčių inspekcijoje Audito ir apskaitos, Ekonomikos ir finansų, Apskaitos ir finansų valdymo, Kiekybinės ekonomikos, Valstybės ekonominės politikos programų studentams.

Fakultetas nuolat aktyviai plečia bendradarbiavimo sutarčių tinklą, gerindamas studentų įsiliejimą į darbo rinką dar studijų metu bei užtikrindamas aukštojo mokslo ir valstybinių institucijų partnerystę kuriant tarptautinio lygio studijas, mokslą ir prisidedant prie finansinio raštingumo ir verslumo skatinimo visuomenėje.

 

Sutartį pasirašė Vilniaus apskrities VMI viršininkė Virginija Ginevičienė ir VU EVAF dekanė prof. dr Aida MačerinskienėSutartį pasirašė Vilniaus apskrities VMI viršininkė Virginija Ginevičienė ir VU EVAF dekanė prof. dr. Aida Mačerinskienė

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos