DSC 6248Vakar VU Ekonomikos fakulteto bakalaurai šventė ketverių mokslo metų pabaigą. Šventėje netrūko sveikinimų, linkėjimų, šypsenų ir daugybės gražių akimirkų ... Vis dėlto bene didžiausias siurprizas - vaikinas Šv. Jonų bažnyčioje prieš visus susirinkusius pasipiršo savo mylimajai. Šis įvykis tikrai įsimins ne tik laimingai sutikusiai tekėti ekonomistei, bet ir visiems diplomų šventės dalyviams. 

Bakalaurus sveikindamas EF dekanas prof. Jonas Martinavičius džiaugėsi, kad iš nedrąsių pirmakursių išaugo puikūs specialistai, kurie yra laukiami darbdavių – nemažai studentų mokslus baigė jau dirbdami. Puikų studentų įsitraukimą į darbo rinką sveikinimo kalbose patvirtino tarptautinių kompanijų atstovai Kęstutis Lisauskas  iš “Ernst & Young” bei Kendra Ricenbaw iš “Western Union”. Sėkmingai baigus studijas sveikino dėstytojai prof. Juozas Ruževičius, doc. Benjaminas Pladis, prof. Marija Kučinskienė, prof. Vaclovas Lakis bei žinoma prodekanas prof. Lionius Gaižauskas, o vadybos informacinių sistemų programos studentams ranką spaudė ir jų katedros vedėjas prof. Rimvydas Skyrius. Ne mažiau džiugios bei įkvepiančios skambėjo ir pačių studentų kalbos. Žinoma, šventėje ypatingai sužibo dvi studentės:Živilė Jonaitytė bei Viktorija Rabikauskaitė, kurioms už ypatingai gerus mokymosi rezultatus buvo įteikti Cum Laude diplomai. Ir nors diplomų teikimo šventės pamažu rimsta, bet EF kviečia visus ir toliau nepamiršti studijų bei gilinti žinias magistrantūroje, aktyviai dalyvauti EF Alumni draugijos veikloje.

Netikėtų piršlybų akimirkos

Diplomų teikimo akimirkos

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies. More information