ruzeviciusŠią vasarą Odesoje vyko tarptautinė konferencija „Kokybės žvaigždynas 2016“ („Constellation of Quality-2016“), kurioje dalyvavo apie 100 kokybės profesionalų – mokslininkų ir praktikų iš 10 šalių. Konferencijoje kviestinius pranešimus (Key Speaker) skaitė EF Vadybos katedros docentas, Tarptautinės kokybės profesionalų gildijos prezidentas bei Lietuvos kokybės vadybos ir inovacijų asociacijos (LKVIA) prezidentas Dalius Serafinas ir EF Vadybos katedros profesorius Juozas Ruževičius. 

Mūsų fakulteto atstovus lydėjo sėkmė – prof. J. Ruževičiaus pranešimą apie veiklos ir produktų ekologinės vadybos naujoves konferencijos dalyviai pripažino Geriausiu pranešimu (jam buvo įteiktas konferencijos organizatorių Grand Prix), o doc. D. Serafino pranešimas apie gyvenimo kokybės bei asmens, organizacijos ir valstybės konkurencingumo didinimo priemones buvo išrinktas Inovatyviausiu pranešimu.

Konferencijoje buvo nagrinėjamos vadybos ir darnaus vystymosi naujovės, inovatyvūs valdymo metodai bei lyderiaujančių organizacijų veiklos gerosios praktikos ir vadybos inovacijos. Ypatingas dėmesys buvo skirtas vadybos mokslų ir verslo bei viešojo sektoriaus organizacijų glaudesnio bendradarbiavimo galimybių ir priemonių atskleidimui, taip pat mokslinių tyrimų praktinio pritaikomumo didinimui.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies. More information