magistru diplomai 2016 1maza101 – štai tokį smagų skaičių magistrų vakar išleido VU Ekonomikos fakultetas. Fakulteto dekanas prof. Jonas Martinavičius džiaugėsi, kad ši nuolatinių sesijinių ir ištęstinių sesijinių magistrų karta ypač pažangi. Net 9 studentams įteikti “raudoni” diplomai, pažymintys puikius studijų ir mokslinius pasiekimus.

Nuotraukų galerija

Iškilmingoje diplomų teikimo ceremonijoje Šv. Jonų bažnyčioje EF absolventus sveikino VU prorektorė prof. Greta Drūteikienė. Prorektorė vylėsi, kad studentai universitete įgijo ne tik žinias, bet jiems buvo įskiepyta ir meilė šaliai, žmonėms, specialybei ir, žinoma, Alma Mater. “Tai jūsų naujų darbų ir iššūkių pradžia. Viliamės, kad šie studijų metai jums buvo vienas įdomiausių, įsimintiniausių bei naudingiausių laikotarpių", - sakė prof. G. Drūteikienė. Prorektorės sveikinimą papildė EF dekanas skaičiuodamas, kad visi EF absolventai jau nebetilptų Tauragėje ar Plungėje. “Pirmas mano palinkėjimas. Negauti tai, ko nori, kartais yra laimė. Tuomet turi galimybę viską apgalvoti, padaryti išvadas ir dažniausiai paskui dar daugiau pasiekti nei iš pradžių norėjai. Taip pat nesistebėkite, kodėl kažkas nutiko jums – mąstykit kodėl BŪTENT jums! Galiausiai būkite geri, jei tik tai yra įmonanoma, o tai yra visada įmanoma”, - sveikino  prof. J. Martinavičius. Prie sveikinimo žodžių šiemet prisijungė EF absolventas, ERGO draudimo grupės Baltijos šalyse valdybos pirmininkas, ERGO Life Insurance SE generalinis direktorius dr. Kęstutis Bagdonavičius. “Baigiau geriausią universitetą  - VU ir teisingiausią fakultetą – Ekonomikos fakultetą. Man tai tikrai atvėrė kelią. Linkiu ir toliau mokytis, nes tai dar ne viskas, yra dar daug etapų, kitas - doktorantūros studijos. Nepamirškite, kad iššūkiai – tai galimybės! Apginkite ir įrodykite Alma Mater vardą”, - ragino dr. K. Bagdonavičius. Naujiems darbams įkvėpė ir EF dėstytojas, magistrantūros Kokybės vadybos magistro programos vadovas, Kokybės profesionalų tarptautinės gildijos tikrasis narys prof. Juozas Ruževičius. “Šis kokybės vadybos kursas iš tiesų pasižymėjo motyvacija, reiklumu bei pasiektais darbais. Į šeštadienines paskaitas kaskart ėjau su šventu jauduliu. Jūs patys augdami, leidote augti ir mums – dėstytojams”, - sakė prof. J. Ruževičius ir su šypsena pradžiugino naujai parengtus magistrus, kad šis diplomas leidžia klysti darbuose su didesniu pasitikėjimu.

magistru diplomai 2016 2mazaSveikiname magistrus  - didžiuojamės jumis visais! Labai džiaugiamės ir sveikiname tuos, kuriems pavyko įrodyti savo ypatingas žinias!

Magistro MAGNA CUM LAUDE diplomai įteikti:  

Kokybės vadyba:  Simona Astrauskaitė, Aušra Simonavičienė    

Verslo ekonomikos programa - Verslo finansai (šaka):  Juliana Savickaja 

Magistro CUM LAUDE diplomai įteikti:

Organizacijų vystymo programa -  Organizacijų strateginė plėtra (šaka):  Nerijus Masikonis 

Verslo ekonomikos programa - Verslo finansai (šaka):  Kristina Jokubauskienė, Neringa Morkūnienė, Jonas Sabaliauskas, Renata Valūnienė, Tomas Zapereckas 

 

Dalijamės puikiomis magistrų mintimis, kurios buvo išsakytos diplomų teikimo ceremonijoje!

 

magistru diplomai 2016 cerniauskaiteEmilija Černiauskaitė (Organizacijų vystymo programa)

Mokslas nebuvo ir niekuomet nebus užbaigta knyga. Kiekvienas svarbus laimėjimas iškelia naujų klausimų, o visokia raida ilgainiui susiduria su naujais, kaskart didesniais sunkumais. – Albertas Einšteinas. 

Sveikinu sėkmingai įveikus dar vieną sudėtingą atkarpą siekiant mokslo aukštumų, kartu su jumis noriu pasidžiaugti už tas 730 dienų, už tas 17520 valandų kartu ir ne kartu, bet galvojant apie tą patį, ir už tas kelias minutes, kai širdis kulnuose atsiduria bent 100 kartų, kai gauname diplomą. Organizacijų vystymo programos studentai dėkoja dėstytojams, darbų vadovams, dekanatui už žinias ir pagalbą siekiant diplomo. 

 

 

 

magistru diplomai 2016 simonavicieneAušra Simonavičienė (Kokybės vadybos programa)

Šią dieną man patikėta kalbėti Kokybės vadybos ištęstinių studijų magistrų vardu. Ilgai svarsčiau, kokie žodžiai būtų tinkamiausi, tikriausi... Prisiminimai nunešė mane į dieną, kuomet beveik prieš du metus, saulėtą rugsėjo šeštadienį pravėrėme ekonomikos fakulteto 710 auditorijos duris – ko gero, kiekvienas su savomis mintimis, savais lūkesčiais, gal kiek neramūs. Tačiau nuo pat pirmos pirmosios paskaitos minutės, profesorius Juozas Ruževičius įtraukė mus į spalvingą, tačiau kupiną iššūkių kelionę kokybiškesnio gyvenimo link. Nuo tos akimirkos, iki pat šios dienos, vedami gerbiamų Juozo, Daliaus, dviejų Darių, Romos bei kitų dėstytojų, kaskart patyrėme žinių antplūdį, nuolat siekėme daugiau ir motyvuotai dirbome dar sunkiau. Puikiai pamenu kavos skonį ir kvapą „Kvaliteto“ biure, įsimintinas pažintines ekskursijas į inovatyviausias Lietuvos organizacijas, praktinę vidaus audito užduotį kodiniu pavadinimu „Popierius“, įspūdingus asmeninius dėstytojų pasakojamus apie jų keliones po pasaulį, populiarinant kokybės vadybą. Ir dar begalę kitų dalykų... Iš kurių susidėjo suvokimas apie šių studijų svarbą, ypač kokybišką ir novatorišką jų pateikimą, bei paprastą praktinį pritaikymą, kiekvieno mūsų gyvenime, kasdieną.

Beje, gal pastebėjote – aš savo dėstytojus vadinu vardais – taip, tai buvo išskirtiniai du metai, kuomet mes dirbome kartu, palaikydami vienas kitą, su abipuse pagarba vieni kitiems. Tai, mano manymu, yra aukščiausia mokymo forma, kuria pagrįstai gali didžiuotis Vilniaus universitetas.

Tad šiandien,  visų savo grupės magistrų vardu, noriu nuoširdžiai padėkoti dėstytojams už suteiktas žinias, asmeninės patirties dalybas, nuolatinę pagalbą, dėmesį ir skirtą laiką. Mūsų grupė, ko gero, buvo viena ambicingesnių – mes visada turėjome labai daug klausimų – ir į juos visus buvo atsakyta nežvilgčiojant į laikrodį.

Asmeniškai man didžiulė garbė būti Vilniaus universiteto, Ekonomikos fakulteto, Kokybės vadybos absolvente ir aš labai džiaugiuosi, jog turėjau galimybę pažinti tiek daug įsimintinų, įkvepiančių asmenybių. Ir tvirtai tikiu, jog užsimezgusi draugystė – taip, aš drįstu tai vadinti draugyste – tęsis dar ilgą laiką.

Dar kartą ačiū ir sėkmės ateities darbuose! 

magistru diplomai 2016 zapereckasTomas Zapereckas (Verslo ekonomikos programa)

Po dviejų metų studijų mes jau galime vadintis ekonomikos studijų magistrais

Žinau, kad visiems mums, dabar jau absolventams, šie dveji metai buvo panašūs. Tai buvo paskaitų lankymo, knygų ir konspektų skaitymo, mokymosi naktimis, paaukoto laisvalaikio, darbų rašymo ir egzaminų laikymo metai, bet tuo pačiu, tai buvo ir atradimų džiaugsmo metai, – tikslo siekimo metai. Žinom, kad nevisi įstoję pasiekė tikslą. Bet mes visi čia esantys įrodėme, kad galime pasiekti tai, ko norime – esame studijų  baigimo ceremonijoje.

Nereikia pamiršti kad tikslas nėra tik magistro diplomas, tikslas yra tai  ką įrodo diplomas – mūsų sukauptos žinios.

Mes žinome kad Vilniaus universiteto ekonomikos fakulteto studijų diplomas suteikia pranašumo gyvenime, ypač konkurencinio pranašumą darbo rinkoje. Bet, mano nuomone, reikia nepamiršti, jog dar didesnį pranašumą suteikia sukauptos žinios ir įgytos patirtys.

Nemažai mūsų studijuodami jau turėjome galimybę studijas susieti su savo darbu. Būtent mane magistro studijos ir žavi tuo, kad ekonomikos ir vadybos mokslo teorijas studentas jau gali suvokti kitaip, sieti jas su savo patirtimi.

Todėl šie dveji metai ekonomikos fakultete man buvo tarsi ekonomikos, vadybos teorijų atskleidimas, naujo suvokimo kas vyksta aplinkui, versle, įmonėse, valstybių ekonomikų raidoje susiformavimas. Studijos man leido suformuoti kritinį ekonomisto mąstymą.

Todėl, labai džiaugiuosi Vilniaus universiteto ekonomikos fakulteto bendruomenės suteikta galimybe per tokį trumpą - dviejų metų laikotarpį, padedant savo mokslo sritį išmanantiems dėstytojams, pačiam pasiimti iš ekonomikos ir vadybos mokslo tai, ko norėjau.

Nuoširdžiai noriu padėkoti ekonomikos fakulteto dėstytojams, padėjusiems mums susivokti, nukreipusiems teisinga mokslo linkme, ypatingai magistro darbų vadovams. Už kritiką ir patarimus - darbų gynimo komisijai, recenzentams bei oponentams.

Tai pat labai ačiū studijų kuratorei Adai.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies. More information