Kam skirta „PwC Solvers“ vardinė stipendija?

Stipendijos tikslas yra motyvuoti ir skatinti pažangiausius visuomeninėje bei mokslinėje veikloje aktyvius Vilniaus universiteto Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto bakalauro studijų programų: „Apskaita ir auditas“, „Ekonomika ir finansai“, „Vadyba“ „Verslas ir teisė“ ir „Verslo informacinės sistemos“ 3 ir 4 kurso studentus, studijuojančius dieniniu tvarkaraščiu. Stipendijai aplikuoti kviečiame studentus, kurių svertinis studijų vidurkis ne žemesnis nei 8 balai ir kurie aktyviai dalyvauja mokslinėje ir (ar) visuomeninėje veikloje.

Kiek studentų gaus stipendiją?

Stipendija skiriama iš viso 3 studentams:

  • 2 studentams, studijuojantiems Apskaitos ir audito studijų programoje 6 semestre (konkursas skelbiamas pavasario semestre);
  • 1 studentui, studijuojančiam Ekonomikos ir finansų, Vadybos, Verslo ir teisės arba Verslo informacinių sistemų studijų programų 7 semestre (konkursas skelbiamas rudens semestre).

Koks stipendijos dydis?
Stipendijos dydis – 1000 Eur. Ji mokama 4 mėnesius, kas mėnesį išmokant po 250 Eur.

Kaip dalyvauti atrankoje?
Kviečiame pildyti laisvos formos prašymą dėl dalyvavimo „PwC Solvers“ vardinės stipendijos konkurse VU informacinėje sistemoje ir kaip priedą pridėti užpildytą visuomeninės ir (arba) mokslinės veiklos aprašymą bei motyvacinį laišką su aprašymu kodėl pasirinko ar ketina pasirinkti šią studijų sritį ar studijų specializaciją (šaką), kodėl norėtų tęsti karjerą šioje srityje ar specializacijoje ir kodėl turėtų gauti stipendiją (kokius tikslus studijų srityje ar specializacijoje padėtų pasiekti stipendija).

Iki kada vyksta atranka?
Prašymas VU informacinėje sistemoje teikiamas iki:

  • 2023 m. rugsėjo 25 d. 23:59 val.(rudens semestre)
  • 2024 m. vasario 20 d. 23.59 val. (pavasario semestre)

Turi daugiau klausimų?
Visus reikiamus atsakymus gausi susipažinęs su „PwC Solvers“ vardinės stipendijos nuostatais arba parašęs el. paštu:

Kas yra „PwC“?
UAB „PricewaterhouseCoopers“ („PwC“) yra 152 šalyse veikiančio įmonių tinklo dalis. „PwC“ Lietuva turi du biurus Vilniuje ir Klaipėdoje, kuriuose dirba daugiau nei 180 darbuotojų. Tarptautiniams ir vietiniams verslo klientams „PwC“ Lietuva teikia audito ir su auditu susijusias paslaugas, verslo valdymo ir technologijų, mokesčių, sandorių, taip pat buhalterinės apskaitos paslaugas. Siekiant užtikrinti verslo poreikį rasti platų paslaugų spektrą vienoje vietoje, įmonei priklauso ir advokatų kontora „PwC Legal“.

pwc stipendija web lt1

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos